Het heeft er alle schijn van dat voormalig bestuurders van voetbalclub RVC Rijswijk, een van de clubs die destijds opging in Haaglandia, van plan zijn om een comeback te maken als bespeler van het Sportpark Prinses Irene aan de Schaapweg. De intentie is er maar de toekomstig uitvoerders van de plannen lijken te wachten hoe de constructie zal zijn na de nieuwe ontwikkelingen rond de koop van de opstallen van Haaglandia door de Haagse zakenman Hans Lammertink.

Lammertink heeft naar verluid een groot sporthart en wil een multifunctioneel sportpark gaan neerzetten. Eerst moeten de opstallen door het achterstallig onderhoud worden opgeknapt, behalve een tijdrovende ook een kostbare bezigheid. Behalve voetbal van RVC Rijswijk, zou er ook plek worden ingeruimd voor Refleks (dat al ter plekke is gevestigd) en het zou mooi zijn als vroegere bespelers van het sportpark, bijvoorbeeld de softballers van Red Lions, ook weer op het sportpark actief kunnen zijn.

Bovendien zouden er plannen liggen om de gerenoveerde opstallen te gaan gebruiken als een soort buurthuis voor omwonenden, naar het voorbeeld van het Buurthuis van de Toekomst, zoals deze bij de buren Den Haag veelvuldig in gebruik zijn.