Het Centrum voor Jeugd en Gezin wil extra aandacht schenken aan de Dag van de Geboorte. Ouders van nieuw geboren kinderen in Rijswijk kunnen meedoen aan een leuke actie. Door het geboortekaartje van hun nieuwe telg in te sturen, maken ze kans op een cadeaubon.

Dus heeft u dit jaar een zoon of dochter gekregen? En wilt u kans maken op een cadeaubon? Stuur een geboortekaartje vóór 4 september 2017 naar CJG Rijswijk, P. van Vlietlaan 10, 2285 XM Rijswijk.

Jeugdwethouder Marloes Borsboom trekt na 4 september niet alleen het winnende kaartje uit de inzendingen. Ze komt ook op kraamvisite om de cadeaubon persoonlijk te overhandigen. Alle ingestuurde geboortekaartjes krijgen sowieso een mooi plek aan de P. van Vlietlaan 10.

Het CJG Rijswijk richt zich onder meer op de gezondheid van baby’s en opgroeiende kinderen, bijvoorbeeld via het consultatiebureau, de schoolarts en de jeugdverpleegkundige. Met deze actie wil het CJG Rijswijk stilstaan bij het recht van alle nieuwgeboren Rijswijkse kinderen om veilig en gezond op te groeien.