Reacties op ontwikkeling Burgemeester Elsenlaan

14 December 2021, 06:41 uur
Lokaal
mainImage
Rijswijks Dagblad
Wethouder Armand van de Laar op een archieffoto. Hij 'scoort' momenteel het ene na het andere woningproject in Rijswijk.

Onlangs tekenden wethouder Armand van de Laar (gemeente Rijswijk) en ontwikkelcombinatie Novaform-Downtown de intentieovereenkomst voor de ontwikkeling van de Burgemeester Elsenlaan 325 in Rijswijk.

Hierbij een reactie van het College en de ontwikkelaar. 

Wethouder Armand van de Laar is dan ook erg blij met het plan: “Door hier woningen te bouwen, de openbare inrichting sterk te verbeteren en het gebied met bijvoorbeeld meer horeca aantrekkelijker te maken, willen we van het Havenkwartier een hoogwaardig woonwerkgebied maken. Het is nu een verrommeld gebied met veel leegstaande kantoren. Doordat projectontwikkelaars en vastgoedeigenaren samen met de gemeente bereid zijn in het Havengebied te investeren, wordt het een bruisende plek.  

Niels van Ginkel, adjunct-directeur Novaform Rotterdam: “We zijn trots dat we met deze transformatie een mooie bijdrage kunnen leveren aan de verandering van de identiteit van het gebied én daarmee aan een verbetering voor Rijswijk. We streven naar een optimale invulling van het pand. Daarbij kijken we hoe we elke vierkante meter zo goed mogelijk kunnen gebruiken en van toegevoegde waarde kunnen laten zijn.”