Je wilt gezond leven en gezonde voeding hoort daarbij. Maar in de media duiken telkens nieuwe en soms zelfs tegenstrijdige berichten op over wat gezond is. Op zondag 3 juni zal diëtist en levensmiddelentechnoloog Esther van Ruijven bij een Leeuwendaallezing in de Leeuwendaalkerk haar kijk geven op deze materie.

Keuzes over voeding zijn er sinds de komst van de nieuwe media en vele tegenstrijdige berichten niet makkelijker op geworden. Kun je bijvoorbeeld nog wel een glas melk drinken? Of hoe weet je nu wat echt volkorenbrood is en wat niet en moet je eigenlijk nog wel gluten eten? En dat glaasje versgeperste jus … Moet dat ook al in de ban? En moet je echt kiezen voor superfoods voor een goede gezondheid?

Esther van Ruijven heeft jaren als levensmiddelentechnoloog in verschillende levensmiddelenfabrieken gewerkt en heeft  goed zicht gekregen op hoe onze voeding wordt gemaakt. Ook heeft ze voeding en diëtetiek gestudeerd en werkt sinds 2012 bij Voedingsadviesbureau VIE. Daar is Van Ruijven gespecialiseerd in voedselovergevoeligheid, coeliakie, prikkelbare darm en kinderdiëtetiek.

Bij de Leeuwendaallezing zal zij u praktische handvatten geven hoe te komen tot een gezond voedingspatroon en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen die bij u leven betreft voeding.

Gratis lezing
3 juni om 20.00
Adres: Oranjelaan 62 in Rijswijk

Hier hier voor een korte introductievideo.