De Nivon Afdeling Zuid-Holland West organiseert in Wijkcentrum Stervoorde op donderdag 8 februari van 20.00-22.00 uur een lezing door Joost van Ettekoven over duurzaam en innovatief bouwen: van tiny house tot stadslandbouw.

Joost van Ettekoven is een ondernemende, innovatieve en maatschappelijk betrokken architect met passie voor duurzaamheid. Hij ontwikkelde een ontmoetingsplaats waar bedrijven, overheidsinstanties en kennisinstituten innovatieve oplossingen creëren voor duurzaam leven, wonen en werken.

De lezing vindt plaats in het Wijkcentrum Stervoorde, Doctor H.J. van Mooklaan 1, 2286 BA Rijswijk (hoek Sir Winston Churchilllaan). Deelname voor Nivon-leden is gratis; niet-leden betalen € 2,50. Aanmelden is niet nodig. Stervoorde is bereikbaar met bus 18 of 30 en tram 17.

Nivon Zuid-Holland West is een afdeling van Nivon Natuurvrienden, bekend van de lange-afstandswandelpaden en natuurvriendenhuizen. Deze afdeling omvat de regio Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Delft en noordelijk tot en met Lisse. Eénmaal per twee weken organiseert zij in de regio op donderdag om 20.00 uur een activiteit. Informatie bij m[email protected], telefoon 079-3411955 of 06-33194594.