Zondagavond zijn er honden aangevallen door een loslopende pitbullachtige hond in het Rijswijkse bos achter het oude stadhuis. Mandy Koman: “Bij aanvang van de wandeling hoorden we al een hoop kabaal en zagen we 2 dames met een klein hondje in hun armen weglopen. Later is onze hond ook aangevallen in een ander deel van het bos. Onze hond werd in zijn linker achterpoot gegrepen. Ik heb de politie tweemaal gebeld maar niemand gezien. Mijn man gaat maandag na zijn werk aangifte doen. Ik hoop dat desbetreffende dames die zich in dit verhaal herkennen dit ook zullen doen. Het betreft een witte hond met zwarte vlekken, de eigenaar met baard gebruikte het woord ‘idioot’ nogal vaak. Had ook nog het lef nadat mijn hond gebeten was hem nog een trap na te geven. Onze hond liep gelijk mank en bloedde. Vandaag gaan we even langs de dierenarts. Ik meld dit omdat ik niet wil dat dit ook andere hondenbezitters overkomt.”