Op dinsdag 27 februari (om 20.15 uur) wordt het legendarische album ‘Brothers in Arms’ van de Dire Straits live vertolkt in de Rijswijkse Schouwburg door o.a. Erwin Nyhoff
‘Brothers in Arms’ van de Dire Straits is een van de best verkochte albums ooit! Alleen op deze plaat al zes wereldhits (o.a. Brothers in Arms, Money for Nothing, Walk of Life , Why Worry) met onovertroffen noteringen in de mondiale hitlijsten.

Beleef de muziek, geniet van de kleedkamerverhalen en leer de kneepjes van het vak van deze ‘Sultans of Swing‘ uitgevoerd door een bevlogen Erwin Nyhoff (Pinkpop, Voice of Holland, In the Footprints of Springsteen), meestergitarist Marcel de Groot plus een vierkoppige band.

Na Stevie Wonders ‘Songs In The Key of Life’ een uitverkochte 3JS tournee met ‘The Joshua Tree’ van U2 is dit alweer de derde Legendary Albums Live theaterproductie. Het complete Dire Straits’ ‘Brothers in Arms’ album wordt live gespeeld, natuurlijk komen ook andere grote hits aan bod, in een prachtig theatraal plaatje met bijzondere aandacht voor het geluid. Dus ook met ogen dicht genieten.

Tickets en informatie via www.rijswijkseschouwburg.nl