Samen een boek lezen en met elkaar over het boek praten, maakt lezen een stuk leuker. Dat kan nu bij het Taalhuis in de bibliotheek in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg.

Er wordt een eenvoudig boek gelezen en men helpt elkaar met het lezen en het begrijpen van de taal. Iedereen is welkom bij de Leesclub, als u beter Nederlands wilt leren lezen en spreken. Het is niet nodig om goed te kunnen lezen. De taalhuisvrijwilligers begeleiden de deelnemers stap voor stap door het boek heen. Als u acht keer bij de leesclub bent geweest, krijgt u een tegoedbon. Met de tegoedbon wordt u gratis een jaar lid van de bibliotheek. Zo kunt u steeds boeken lenen en lezen. En nog beter de Nederlandse taal leren. De eerste les is op 11 januari.

De leesclub is in Rijswijk op woensdag van 11.00 – 12.00 uur. De contactgegevens zijn: Taalhuis Rijswijk, [email protected], 070 – 300 19 02

Kent u iemand die graag samen met anderen een boek leest en beter Nederlands wil leren lezen en spreken? Vertel hem of haar over de leesclub bij het Taalhuis.