De Rijswijk Talent Award gaat op zaterdag 2 september in de Rijswijkse Schouwburg laten zien hoeveel talent er in Rijswijk rondloopt.

De laatste wildcardhouder van de Rijswijk Talent Award is bekend. Rosanna Straver, 20 jaar, werd uitverkoren door Frits Brouwers (Rijswijks Pracht).

De Rijswijkse rondde dit jaar de opleiding ‘Dans’ af aan Pact+; een creatieve opleiding die onderdeel is van ROC Amsterdam. Het is haar droom om in een grote show te dansen, in de stijl modern of klassiek. Misschien wel als achtergronddanseres in een show van haar voorbeeld Beyoncé? Na het afronden van haar opleiding is Rosanna les gaan geven in klassieke dans en daarnaast volgt ze zelf lessen waar ze kan. Tijdens de finale van de Rijswijk Talent Award laat ze met haar dansgroep een stuk zien over het ontdekken van je karakter eigenschappen en daarmee je eigen persoon.

Met de bekendmaking van de laatste wildcardhouder hebben we kennisgemaakt met alle finalisten van de Rijswijk Talent Award. Wilt u hun profielen nog eens rustig nalezen? Kijk op www.rijswijktalentaward.nl.

Kaarten voor de finale op zaterdag 2 september zijn à €8,75 te koop via de kassa van de Rijswijkse schouwburg (070 3360336) of via www.bit.ly/2sJPwf8.