Voor de nieuwjaarsvoorstelling “De Glans van Rijswijk” op 11 januari 2017 in de Rijswijkse Schouwburg zijn nog enkele kaarten beschikbaar! Op=op!

De kaarten zijn gratis af te halen op dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 14:00 uur en tussen 19:00 en 20:15 uur (als er ’s avonds een voorstelling is) bij de kassa van de Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10.

Per persoon kunnen inwoners maximaal 2 kaarten afhalen. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op = Op! Heeft u een kaart kunnen bemachtigen, maar bent u toch verhinderd? Lever uw kaart(en) dan in bij de Rijswijkse Schouwburg of bij de receptie in de publiekshal van het Stadhuis (Bogaardplein 15).

Met een gevarieerde theatervoorstelling in de Rijswijkse Schouwburg van talenten van Trias, Centrum voor de Kunsten, het Rijswijks Jeugdtheater, Balletstudio Karin den Os en muzikanten van het Tollens Ensemble luidt het college van burgemeester en wethouders op woensdag 11 januari 2017 het nieuwe jaar in.

De voorstelling van vorig jaar was een groot succes, reden voor de 3e editie van “De Glans van Rijswijk”, een voorstelling voor inwoners en genodigden.

Aansluitend aan de nieuwjaarsvoorstelling is tot 22.30 uur de nieuwjaarsreceptie. Hiervoor zijn geen entreekaarten nodig.