Amateurkunstenaars uit Rijswijk kunnen in november meedoen aan de ‘Open Wand-tentoonstelling’ bij de Kunstuitleen in Rijswijk. Van 11 tot en met 30 november stellen de Kunstuitleen en de bibliotheek hun ‘Wand’ beschikbaar voor amateurkunstenaars uit Rijswijk. Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de kunstbeweging De Stijl in Leiden is opgericht. Piet Mondriaan was één van de kunstenaars uit deze kunststroming. Daarom dagen wij kunstenaars uit een kunstwerk aan te leveren met als thema ‘Mondriaan en De Stijl’. Het thema is niet verplicht, als u liever kiest voor een ander thema.

Kunstenaars kunnen hun kunstwerk tot en met dinsdag 7 november inleveren. Op zaterdag 18 november is de opening van de van de tentoonstelling.
De ‘Open Wand-tentoonstelling is voor en door Rijswijkers. Er is beperkt ruimte, dus meld uw kunstwerk zo snel mogelijk aan.

Aanleveren kunstwerken
• meld uw kunstwerk aan door een e-mail te sturen naar Jacqueline van Munster van de Kunstuitleen: [email protected]
• geef het formaat van het kunstwerk aan
• mail een foto van het kunstwerk in jpeg-formaat
• van 30 oktober tot en met 7 november kunt u uw kunstwerk inleveren bij de Kunstuitleen

Wat voor kunst kan worden ingeleverd?
Schilderijen, druktechnieken, fotografie, objecten. Eigenlijk alle kunstvoorwerpen.

Eisen kunstwerken

• formaat maximaal 70 x 90 cm
• indien nodig ingelijst
• ophangsysteem aan achterzijde kunstwerk met overdwars een metaaldraad

Open Dag Kunstuitleen
Op zaterdag 18 november bent u van 10.00 – 16.00 uur van harte welkom op de Open Dag van de Kunstuitleen. Deze dag staat geheel in het teken van Mondriaan en De Stijl. Er zijn die dag verschillende verrassende activiteiten. Om 15.00 uur is de feestelijke opening van de ‘Open Wand-tentoonstelling’.