In het weekend van 9 en 10 september vond het jaarlijkse Strandwalfestival plaats. Ondanks het regenachtige weer, was het wederom een succesvolle editie voor KWF Rijswijk en is er een recordbedrag opgehaald. Dit als bekroning op de landelijke collecteweek die tot en met zaterdag liep.

Jaarlijks is KWF Rijswijk aanwezig op de Strandwalmarkt met hun eigen loterij. Een donatie aan het KWF was dit jaar goed voor een kans op een van de 150 prijzen. De hoofdprijs was een overnachting voor 2 personen in het Best Western Plus Grand Winston Hotel. Naast de superloterij was er de ‘trek een envelop actie’ en een grabbelton voor de kleintjes. Alle prijzen, ter waarde van zo’n € 2.000, werden volledig gesponsord door lokale winkeliers en ondernemers.

De opbrengst was dit jaar weer flink hoger (ruim € 500) dan het voorgaande jaar. Er is in totaal maar liefst € 1.934,72 opgehaald! Met de hypermoderne collectebussen, om contactloos of met pin te kunnen betalen, was het voor bezoekers dit jaar extra makkelijk om te doneren. Deze primeur bleek ook voor het Strandwalfestival goed van pas te komen, want van alle donaties kwam 25% binnen via een pintransactie.

KWF Rijswijk bedankt haar vrijwilligers en de gulle gevers voor hun fantastische bijdrage. Een speciaal dankwoord gaat uit naar de lokale winkeliers en ondernemers die alle prijzen hebben gesponsord.