Een traditionele nieuwjaarsreceptie? Nee, ook dit jaar luiden wij het nieuwe jaar in met een wervelende nieuwjaarsvoorstelling. Op woensdag 6 januari 2016  om 19.15 uur begint de 2e editie van “De Glans van Rijswijk” in de grote zaal van de Rijswijkse Schouwburg.  De voorstelling is gratis toegankelijk voor inwoners van Rijswijk.

U heeft wel een entreekaart nodig. De voorstelling wordt verzorgd  door talenten van Trias, Centrum voor de Kunsten en  het Rijswijks Jeugdtheater. Naast aandacht voor de podiumkunsten dit jaar ook aandacht voor beeldende kunst. Speciaal voor deze avond heeft het Amateurspalet  in de foyer van de Schouwburg een expositie samengesteld.

Voor het bijwonen van de nieuwjaarsvoorstelling heeft u een entreekaart nodig. Om zoveel mogelijk inwoners in staat te stellen een kaart te bemachtigen is de uitgifte van de kaarten verdeeld over drie dagen. Per dag geven wij een vast aantal entreekaarten uit:

De gratis entreekaarten zijn verkrijgbaar in de publiekshal van het stadhuis op:

  • Dinsdagmiddag 15 december, van 12:00 tot 14:00 uur
  • Woensdagochtend 16 december van 8:30 tot 12:00 uur
  • Donderdagavond 17 december van 17:00 tot 19:00 uur (bij de receptie)

Voor de uitgifte van de entreekaarten reiken wij volgnummers uit. Per persoon mogen inwoners maximaal twee kaarten afhalen. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op genoemde dagen kunnen de kaarten ook afgehaald worden bij de kassa van de Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 (tussen 10.00 en 14.00 uur).

Foto: RD: Burgemeester Michel Bezuijen nodigt iedereen uit om de naar voorstelling te komen.