Voor maar 5 euro naar de Rijswijkse Schouwburg en zie 7 optredens…. De Kleine Zaal van de Rijswijkse Schouwburg is vaak het podium voor jong aanstormend talent. Kleine groeibriljantjes die het stuk voor stuk in zich hebben door te groeien tot een diamant van formaat. Alle artiesten die nu de podia van grote zalen bespelen, zijn ooit ‘klein’ begonnen. Tussen de schuifdeuren, op talentenjachten, (cabaret-)festivals of als stand-up comedian. Wij bieden deze talenten een podium, zodat u kennis kunt maken met hun talent!

Line up: RUNDFUNK, Stefano Keizers, de Fransse Eijkel, Marjolein de Graaff, Elke Vierveijzer, ZIJ EN IK en Marlon Kicken.

Op vrijdag 22 september zijn er 7 optredens te zien. We zullen alvast via het Rijswijksdgablad jullie kennis laten maken met alle artiesten zodat je een beetje een idee heb wat je kunt verwachten:

Deel 1: defransseeijkel
Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg zijn onbevangen, absurdistisch, muzikaal, dynamisch en hebben een aversie tegen de hokjesgeest. DE FRANSSE EIJKEL speelt DE FRANSSE EIJKEL speelt is een cabaretperformance speciaal voor introverte twintigers, swingende gehandicapten, hondsbrutale dierenvrienden, gehaaide homoseksuelen, intolerante hipsters, bronstige kleuters, artistieke vluchtelingen, punctuele bovenburen, zelfingenomen senioren, gebalanceerde zwaarlijvigen, bewonderaars van Viola Holt en iedereen die zich niet in deze opsomming herkent.

Regie Kees Prins
www.defransseeijkel.nl

Redactie: Rene Marquard