Op Eerste Kerstdag nodigt het Best Western Plus Grand Winston u van harte uit om in Rijswijk te genieten van een heerlijke Kerstbrunch of een sfeervol Kerstdiner.

Geniet met uw familie van luxe brunchgerechten zoals prachtige, gemarineerde zalm of vers gesneden rundercarpaccio, maar ook dé traditionele Kerstkalkoen mag niet ontbreken. De kinderen worden vermaakt met leuke activiteiten en er is voor een speciaal kinderbuffet gezorgd. Met een feestelijk dessertbuffet als sprankelende afsluiter zorgt dit voor een geslaagde, gezellige middag voor iedereen.

Liever een intiem luxe diner tijdens Eerste Kerstdag met uw naasten? Reserveer dan een tafel in onze sfeervolle, trendy restaurant. Onze chef-kok heeft een selectie gemaakt van de allermooiste producten van het seizoen om een heerlijk 4 gangen diner voor u te bereiden. U wordt feestelijk ontvangen met een glas Champagne, waarna u zich kunt laten verrassen door de prachtige gerechten van de avond.

Reserveren kan via [email protected] of telefonisch via 070-414 15 00. Enkel op reservering. Kinderen tot 3 jaar eten gratis mee. Kinderen van 3 tot 12 jaar ontvangen 50% korting.