De mei editie van de Wereldkeuken staat op woensdag 30 mei in het teken van Kameroen. Vanaf 17.45 uur bent u welkom in Wijkcentrum Stervoorde aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk. De kosten bedragen € 5,00 en vanaf 23 mei kunt u zich hiervoor opgeven via de receptie van Welzijn Rijswijk of per telefoon: 070 7579200. Wacht niet te lang, want er is slechts plaats voor 30 personen.

Tijdens de Wereldkeuken maakt u niet alleen kennis met de eetgewoonten van, in dit geval Kameroen, maar u maakt ook kennis met nieuwe mensen. Vindt u het leuk nieuwe contacten op te doen om uw netwerk te vergroten, dan bent u meer dan welkom.

De maaltijd wordt bereid door zes personen die vooraf een kookworkshop hebben gekregen. Deze koks gaan daarna als volleerde chefs aan de slag om de open eettafel tot een succes te maken.

Wilt u ook een keer deelnemen aan de kookworkshop, dan kunt u bellen en vragen naar Lisette Elgershuizen of Nicole van der Spek. De workshop wordt in de week voor de open eettafel gehouden op een maandag- of dinsdagmiddag.