Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober is De Broodfabriek weer het toneel van twee aantrekkelijke beurzen, de Internationale Mineralenbeurs en de Gothic & Fantasy beurs.

Tijdens dit weekend treft u op de internationale mineralenbeurs standhouders uit binnen- en buitenland aan die hun vondsten en wereldwijde inkopen aanbieden. Verder kunt u verwachten: een lezing van Minerals Foundation, een nieuwe tentoonstelling, workshop steenslijpen voor kinderen en volwassenen, demonstraties geoden kraken, edelsteenslijpen en micromounts

Naast deze beurs is ook de Gothic & Fantasy beurs te bezoeken dit kan met een combikaartje. De Gothic & Fantasy Beurs is een tweedaags fantasy, gothic en middeleeuws-evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in een fantasie wereld. Ruim 140 standhouders verzorgen een markt door verschillende producten te verkopen; kleding, maskers, accessoires, sieraden, beelden, wierook, schoenen, make-up en veel meer. Op beide dagen staan er tal van bekende gothic en Ierse folk bands op het podium te schitteren.

gothic

Beide beurzen zijn op de zaterdag en zondag geopend van 10.00 – 17.00 uur