Het Heren 1 team van Inter Rijswijk speelt ook dit jaar weer op het hoogste niveau in de Nederlandse competitie. De formatie van Willy Steenbakkers is dit seizoen versterkt met beachvolleyballer Alexander Brouwer, de bronzen medaillewinnaar van de Olympische spelen in Brazilië.

Zaterdag 15 oktober is de eerste thuiswedstrijd om 19.30 uur in de Marimbahal tegen Nesselande Zevenhuizen. Toegang is gratis. Maar er is meer nieuws.
Sinds dit seizoen heeft Inter Rijswijk twee nieuwe sponsoren toegevoegd aan het rijtje al reeds bestaande sponsoren. Het betreft Koopplein Rijswijk en DisplayShare.nl!

Beide bedrijven hebben een 42 inch presentatiescherm ter beschikking gesteld, waarmee Inter Rijswijk in de gelegenheid is om verenigingsnieuws, activiteiten en sponsoren ook in het InterLokaal (kantine) te laten zien. “Een welkome aanvulling, waarmee er nog meer verbinding ontstaat tussen de leden”, aldus Ingmar Bergmann (penningmeester).

Koopplein Rijswijk is de online marktplaats voor de inwoners van Rijswijk! Koopplein.nl is in 2014 uitgeroepen tot de beste handelssite van Nederland en behoort tot de top 500 van best bezochte websites. Heeft u wat te koop? Dan wilt u dat het snel wordt verkocht, liefst zonder zelf kosten te maken en zonder moeilijk gedoe. Koopplein.nl helpt u daarbij.