Volleybalvereniging Inter Rijswijk investeert in de ontwikkeling van de talenten van jeugdleden. Talentontwikkeling is ook het primaire doel van volleybalschool PointMaker. Een prima combinatie dus, die wordt onderstreept door PointMaker’s beslissing om voor het 5e jaar op rij bij te tekenen als sponsor van Inter Rijswijk.

Ruim 60 talentvolle jeugdspelers van 16 verenigingen uit Zuid Holland volgen bij PointMaker Volleybal extra trainingen. De ervaren en gediplomeerde trainers van PointMaker stimuleren deze ambitieuze jeugdspelers om het beste uit zichzelf te halen. En met succes: vorig seizoen zijn vier talenten van deze volleybalschool geselecteerd voor de pre-jeugd Oranje. Dat betekent dat zij zijn toegelaten tot topsporttrainingscentrum Papendal, waar zij hard werken om hun droom om op het allerhoogste niveau te spelen waar te maken.

De hoogste dames- en herenteams van Inter Rijswijk draaien al jaren mee in de (landelijke) top. Het Heren 1 team speelt sinds 2014 zelfs in de eredivisie. Het bereiken van dit topniveau vergt jarenlange intensieve training van hoge kwaliteit. Daar moet je dus vroeg mee beginnen. Daarom is Inter Rijswijk blij dat de vereniging ook komend jaar weer op zowel de financiële als de praktische steun van PointMaker Volleybal kan rekenen.

De praktische invulling van de samenwerking is in handen van Aafke Verbrugge, hoofdtrainer van PointMaker Volleybal en tevens trainer van verschillende jeugdteams van Inter Rijswijk. En dat werpt zijn vruchten af. Mede dankzij haar inbreng sleepten de jeugdteams van Inter Rijswijk in de afgelopen jaren maar liefst 1 bronzen, 2 zilveren en 2 gouden medailles binnen bij de Nederlandse open en gesloten jeugdkampioenschappen.

Met de verlenging van de sponsoring en samenwerking bevestigen PointMaker Volleybal en Inter Rijswijk hun ambitie om talentvolle jonge volleyballers ook dit sportjaar weer het beste uit zichzelf te laten halen.