Tijdens de BedrijvenContact-dagen in De Broodfabriek in Rijswijk heeft de Belangenvereniging Bedrijven  Rijswijk (BBR) een bijeenkomst gehouden die door veel Rijswijkse ondernemers werd bezocht. Voorzitter Klaas Aantjes heette de aanwezigen welkom en introduceerde direct medebestuurslid Remco Zijlstra (foto) die de voordelen van de invoering van BIZ (Bedrijven Investerings Zone) opsomde.

De BIZ zorgt voor een veilig ondernemersklimaat en geeft kortingen op verzekeringspremies voor eigenaar en huurder. Het zorgt eveneens voor een collectieve surveillance, alarmopvolging, een Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO), gebiedspromotie en het verhogen van de bezettingsgraad. Het kan ook een extra funding vanuit de provincie en derden opleveren. “Stem vóór de BIZ”, was de oproep van de BBR aan de Rijswijkse ondernemers.

Dennis Nettenbreijer van Fiber Revolution nam vervolgens het woord over het aanleggen van zakelijk glasvezel op bedrijventerreinen in Rijswijk. Dit werd gedaan samen met Open Fiber en ET&T. De bedrijven zijn momenteel bezig in de gebieden van de Plaspoelpolder en Hoornwijck in Rijswijk.

Tenslotte nam René Beuker van het Rijswijks Dagblad het woord om uit te leggen wat ons medium inhield en dat hij graag het gesprek aanging met de aanwezige (en nog niet aanwezige) Rijswijkse ondernemers.

Het was een geslaagde bijeenkomst van de BBR waar weer veel bekende netwerkcontacten werden aangehaald, maar ook kennis kon worden gemaakt met leuke nieuwe contacten.