In de mailbox van het Rijswijks Dagblad zat vanochtend een alarmerende mail van Wouter Ludriks. Hij maakt zich zorgen over de ‘rotte appel’ (lees: tuin) bij de John F. Kennedy Laan 263.

“Bij het te koop staande huis op de John F. Kennedylaan 263 is de tuin rondom het huis enorm verwilderd. Er is al maandenlang niets aan gedaan. Zelfs het Te Koop bord van de verkopende makelaar dreigt op dit moment overwoekerd te worden. Voor de buren is de verwilderde voortuin het vervelendste. Het aanzien van dit pand is als een rotte tand in een verder schitterend gebit. Waar alle bewoners zich inspannen om de uitstraling van de wijk te optimaliseren, is hen de huidige stand van zaken rond JFK 263 een doorn in het oog.”

Gemeente
“Een aantal malen is door bewoners contact opgenomen met de makelaar, die elke keer actie belooft, maar de huidige eigenaar laat het er gewoon bij zitten. Er rest de bewoners weinig meer dan contact op te nemen met de gemeente om support te krijgen voor het saneren van de ontstane situatie.”