Ze hebben bij Hoornwijck Groep in Rijswijk een aantal fanatieke fietsliefhebbers. Fietsen is erg leuk maar fietsen met een doel is nog veel leuker, helemaal als je dat doel met een groep collega’s kan bereiken.

Zo is het idee ontstaan dat Leo, Ronald (Bakker), Wesley, Frans-Willem, Patrick en John gaan fietsen voor het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis. Zij gaan dat op 11 februari 2017 doen in de vorm van een 3 uur durende spinning-marathon en het doel is daarvoor zoveel mogelijk geld ‘op te halen’!

Luchtwegen
Het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis zorgt voor kinderen met afwijkingen aan de bovenste luchtwegen waarvoor ze geopereerd moeten worden om weer zelfstandig te kunnen ademen. Helaas blijft bij veel van deze kinderen de bovenste luchtweg te nauw of te slap. Ze zijn hierdoor vaak ernstig beperkt in hun dagelijks leven. Elke ademteug kost moeite, jaar in jaar uit. Gevolg is dat ze niet kunnen meespelen met hun leeftijdsgenootjes zonder benauwd te worden en ze vaak ziek zijn. Dat moet dus beter! Met onderzoek zal de behandeling verbeterd worden om zo levenslange benauwdheid te voorkomen.

Kijk op https://www.facebook.com/Hoornwijck-Groep-313788548724935/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf hoe je de mensen van de Hoornwijck Groep en dus ook het MC-Sophia Kinderziekenhuis kan steunen.