De Hockeyclub Ypenburg heeft vorige week met 35 sponsoren de voorstelling ‘Je suis Ali’ van Ali B. in de Rijswijkse Schouwburg bijgewoond. Het was een samenkomst van twee partners van de Rabobank Rijswijk/Ypenburg, de Rijswijkse Schouwburg en Hockeyclub Ypenburg.

“Harmen Bosma van de Rabobank heeft ons na het Streetgolf in de zomer bij elkaar gebracht.” Jean Olthof, voorzitter van de Hockeyclub Ypenburg legt uit hoe hij in contact is gekomen met Ruud Kuper, de directeur van de Schouwburg. “Het is niet altijd even gemakkelijk om onze sponsoren te laten samenkomen voor een programma dat iedereen aanspreekt. Daar ligt ook de uitdaging voor ons, Harmen en ik willen graag een aantrekkelijk programma aanbieden, samen met andere partners. Hij stelde de link met de Rijswijkse Schouwburg voor en ik ben als abonnee van de nieuwsbrief van de Rijswijkse schouwburg op zoek gegaan naar een optreden dat iedereen zou aanspreken. Ali B dus.”

hc-ypenburg

Ali B
Olthof is duidelijk tevreden over de samenkomst van zijn sponsoren en het gebodene. “Iedereen was zeer te spreken over Ali B. Na de voorstelling zijn wij nog met hen samengekomen in de schouwburg voor een hapje en een drankje. Het was erg gezellig. Eens in het jaar probeert de Rabobank, samen met ons iets leuks te bedenken. Harmen is net als de Rabobank een kei in het verbinden van partijen. Daarin is hij nu weer meer dan geslaagd.”

rabo-hc-ypenburg

Evalueren
Olthof, die meer dan tevreden is dat de Rabobank hoofdsponsor is van zijn club, kijkt weer uit naar het nieuwe jaar: “In januari gaan Harmen en ik weer samen zitten om het jaar 2016 te evalueren. Het is voor ons iedere keer een uitdaging om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Daar komen vaak de leukste dingen uit.”