Het Voorburgs Dagblad hield samen met het Rijswijks Dagblad en hun partner Savarin een facebookactie waarbij ‘De Liefste Moeder’ werd gekozen. Deze eer viel te beurt aan Mary Francissen, die in haar leven veel meemaakte.

Dankzij de dochters Sanne en Barbelijn die hun moeder Mary opgaven voor ‘De Liefste Moeder’ kon Mary op zaterdag genieten van een High Tea voor vier personen bij Restaurant Savarin.

,,De High Tea begon gezellig met vier potten warm water en heerlijke thee van Damman, maar zelf had ik eerst behoefte aan een kopje koffie”, aldus haar echtgenoot. ,,Dat stond weliswaar niet in het programma, maar was natuurlijk geen probleem. Het duurde even voordat alles op stoom kwam. De oorzaak lag bij een overbezette keuken. Maar vervolgens ging alles op rolletjes. Een in de oven gegaard eitje met steur, lekkere broodjes, afgewisseld door een groentesoepje, een stukje gebakken schol met een lekkere saus, als toetje een pannacotta met als dressing verse frambozen en een yoghurtsaus, met als slot heerlijke zoetigheden. Kortom, we hadden een gezellige middag met heerlijke hapjes en Patrick van Zuijlen kwam ook nog even buurten. Savarin, hartelijk bedankt”.

foto PR: Patrick van Zuijlen met Mary en haar twee dochters.