Volgend weekend komen alle amateurvoetbalverenigingen, ook in Rijswijk, in actie voor de Zwaluwen Jeugd Actie! Deze week al zijn de nodige radio commercials op Radio 538 te horen, volgende week gaat dat door en verschijnen er ook paginagrote advertenties in het AD. En dat allemaal om aandacht te vragen voor Passend Voetbal, aandacht natuurlijk ook voor de Zwaluwen Jeugd Actie.

De jeugd voetbalt in het kader van de KNVB Zwaluwen Jeugdbekertoernooien (in sommige districten komt de jeugd ook op zondag in actie). Gedurende het hele weekend 16-17 worden ook de senioren voetballers, maar vanzelfsprekend ook alle vaders, moeders, opa’s, oma’s, familie en vrienden (m/v)en noem al degenen maar op die de Zwaluwen Jeugd Actie een warm hart toedragen, gevraagd een bijdrage te leveren aan onze mooie Actie.

We beschikken over een eigen doneer mogelijkheid: SMS het woord VOETBAL naar 4333 en doneer éénmalig (meerdere keren mag ook!) € 3 voor de Zwaluwen Jeugd Actie.

De start op vrijdag 15 september 2017 met de Wereld Recordpoging Aangesloten penaltyschieten bij sv. TOP in Oss! (het programma van deze dag en de routebeschrijving is bijgesloten). Zal het lukken om het record van 2252 te breken? De zaterdag en zondag 16-17 september de campagnedagen in de 6 KNVB districten!

Wellicht dat de afstand naar Oss voor sommige leden te groot is om er zelf bij aanwezig te zijn, maar we hebben voor onze Zwaluwen leden wel een mooi aanbood om toch naar Oss af te reizen.

Deelnemen sponsorlunch?
Zoals in het programma is vermeld vindt er om 12.00 uur (tot 14.00 uur) een Sponsorlunch plaats bij sv TOP in Oss. Gastspreker is André Ooijer, oud-international, en oud-speler van PSV en AJAX. Hij zal tijdens de lunch zijn ervaringen delen; over zijn successen maar ook over zijn teleurstellingen.
Voor deelname aan deze sponsorlunch wordt een bedrag van € 50 gerekend, een bedrag dat volledig toekomt aan de Zwaluwen Jeugd Actie, omdat SLIGRO deze lunch sponsort.
Heeft u interesse om hieraan deel te nemen, of wenst u met een aantal relaties hieraan deel te nemen, graag per ommegaande een reactie naar [email protected]

Maar er bestaat ook een mogelijkheid om dichter bij huis activiteiten ZJA te gaan bekijken; bij de voetbalverenigingen in jullie directe omgeving. Een overzicht van de activiteiten die met ondersteuning van onze districts-coördinatoren in de 6 KNVB districten plaatsvinden.
De betreffende verenigingen en de activiteiten die er plaatsvinden zijn in de bijgesloten bijlage vermeld.

Wisten jullie dat
1. Jackie Groenen, speelster van het Nederlands Vrouwen XI-tal en één van de toppers tijdens WEURO 2017 (Nederland werd Europees Kampioen!!) als ambassadrice van de Zwaluwen Jeugd Actie optreedt. Klik op de link en zie hoe zij haar eerste optreden op een leuke en inspirerende wijze invult en iedereen oproept om een penalty in Oss te komen nemen https://www.youtube.com/watch?v=HY2lyS8yQRk
2. De nieuwe website Zwaluwen Jeugd Actie per 1 juli jl. in de lucht is (de moeite waard om die site te gaan bekijken) ;
3. Er een Facebook pagina www.facebook.com/zwaluwenjeugdactie is; een tip?; like en deel deze!
Hierop ook de laatste stand van zaken over de Actie en het Zwaluwenweekend, en ……. een doneermogelijkheid.

‘Voor wie voetbal jij?’
SMS het woord VOETBAL naar 4333

Redactie: Rene Marquard