Het Boekenfestijn wordt al meer dan 30 jaar op diverse plaatsen in Nederland en België georganiseerd. Van 23 tot en met 26 november vormt de Broodfabriek voor het eerst het decor voor het Boekenfestijn. Speciaal voor de boekenliefhebbers is de hal donderdag, vrijdag en zaterdag open tot 21.00 uur en op zondag tot 18.00 uur. Alle tijd dus om rustig rond te wandelen op deze beurs met een miljoen nieuwe boeken, kortingen tot 90%. De toegang is gratis.

Een miljoen nieuwe boeken
Op het Boekenfestijn zijn veel titels van bekende schrijvers als Tess Gerritsen, Karen Slaughter, Stephen King, Nicci French, Picoult, Roberts, Santa Montefiore, Koch en nog veel meer. Ook boeken over geschiedenis, reizen, hobby, culinair en puzzelboeken treft u aan. Verderop in de hal zijn de afdelingen Sprookjesmarkt, Jeugdland, Stripmekka en Young Adult. Over elk onderwerp zijn verschillende titels te vinden. In de hal ligt ook nog eens veel hobby-, varia- en cadeauvoordeel: decoratie- en knutselartikelen, kleur- en activity boeken, stickers, schrijfgerei, puzzels, spellen, knutseldozen, hobbyboeken, culinaire artikelen en nog veel meer.

Sinterklaas- en Kerstartikelen
Het assortiment bestaat tevens uit een groot aantal Sinterklaas- en Kerstartikelen, zoals boeken, spelletjes, stickers, decoratiemateriaal en kleine cadeautjes voor maar 2 tot 3 euro.

Goedkope boeken
Naast het brede assortiment komen de bezoekers voor de voordelige prijzen. Alle boeken zijn nieuw en niet eerder gelezen. Door het opkopen van grote aantallen zijn de prijzen laag en zelfs voor een paar tientjes zijn stapels boeken en hobby-artikelen te koop. Topliteratuur is te koop vanaf € 4,95 en een kook-, reis- of kinderboek kost vaak maar 2 tot 3 euro. Voor ieder budget is er wat te vinden.

Bovendien zijn er speciale acties alleen tijdens het Boekenfestijn in Rijswijk. Kijk voor meer acties en informatie op www.boekenfestijn.com

Mis het niet!

Zeventien keer per jaar staat het Boekenfestijn in een stad in Nederland of België en elk Boekenfestijn trekt duizenden bezoekers.