Noelle, ons kleine kerstwondertje. Zo omschrijft dierentehuis ’t Julialaantje de pechvogel die in 2017 was uitgevlogen, maar inmiddels in het nieuwe jaar weer veilig in zijn mandje in ’t Julialaantje ligt. Hij herstelt van een gecompliceerde operatie aan zijn pootje. Lees zijn verhaal op http://bit.ly/2DADndz.

“Vandaag was er weer een klein mijlpaaltje in zijn herstelproces; de laatste dag van zijn antibiotica kuur. En we kunnen vertellen dat het goed gaat met Noelle! Het pootje geneest mooi en langzaam gaat Noelle zich wat meer ‘bewegen’. Hij wast zich, geeft kopjes en klaart helemaal op van een lekker snoepje!”

“Gelukkig zijn er nog steeds lieve mensen die ons helpen om Noelle zijn dierenartsrekening van 700 euro te betalen. Het is namelijk een flinke kostenpost voor ons asiel. We hebben al 165 euro mogen ontvangen!! Hier zijn we ongelooflijk blij mee! Wit u Noelle en ons ook steunen met een kleine donatie voor zijn operatie? Dit zou fantastisch zijn! Ga naar onze vriendenpagina; http://bit.ly/2zMzKz4