Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert ook dit jaar weer een hartverwarmend kerstdiner in Rijswijk. De diners vinden ook plaats in de maand december op verschillende plekken in de Den Haag. Zo zijn er diners in de Schilderswijk, Laak, Mariahoeve en Loosduinen. Bovendien is er is ook een kerstdiner in Rijswijk. Met Kerstmis pakt Resto VanHarte altijd extra uit: heerlijk eten, mooi gedekte tafels en muziek. De ontmoeting staat voorop. Het is de kans om je buurtgenoten te leren kennen tijdens een warme en sfeervolle avond. Meld je aan en eet gezellig mee!

Kerstdiners op eerste en tweede kerstdag
In samenwerking met de Gemeente Den Haag en Albert Heijn organiseert Resto VanHarte twee grote kerstdiners in het paviljoen op het Plein in Den Haag (naast de tweede kamer). Iedereen is welkom om aan te schuiven tijdens deze bijzondere diners. Er worden twee keer circa 200 gasten verwacht. De diners zijn onderdeel van het project Lichtspoor van de Gemeente Den Haag. Doel van Lichtspoor is om Hagenaars en Hagenezen met hun stadsgenoten in contact te brengen. Heb jij zin een gezellig kersdiner en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Meld je aan en schuif gezellig aan!

Iedereen is welkom
Iedereen is van harte welkom tijdens de feestelijke kerstdiners. Reserveren voor de verschillende locaties kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook kinderen zijn van harte welkom. In Rijswijk vindt het kerstdiner op de volgende locatie plaats:

Resto VanHarte Rijswijk
Datum: Dinsdag 19 december vanaf 17.30 uur
Locatie: Burgemeester Elsenlaan 321
Bijdrage: 12,50 euro of 9 euro met Ooievaarspas