Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseerde ook dit jaar weer een hartverwarmend kerstdiner op dinsdag 19 december op de Burgemeester Elsenlaan 321 in Rijswijk. De aanmeldingen stroomden binnen en de opkomst overtrof alle verwachtingen zodat de vrijwilligers alle zeilen moesten bijzetten.

Maar zoals verwacht werd deze klus ook weer geklaard en genoot iedereen van een heerlijk 5-gangendiner. Entertainer Alfons Lovink liet de mensen weer meedeinen en zingen op zijn vrolijke internationale muzikale klanken. Ook de alom bekende band Back2Basic zorgde met hun fantastische gitaarmuziek ervoor dat de gasten naar hartenlust konden dansen.

Het ontlokte een nieuwe gast de uitspraak door de microfoon…. “Ik ben hier voor het eerst en heb het nu al naar mijn zin.” En dat is iets wat Ben en zijn vrijwilligers altijd weer leuk vinden om te horen, voor hun een bevestiging dat ze op de goede weg zijn. Ook uit eerdere bijeenkomsten blijkt dat de Gemeente Rijswijk dit intiatief ondersteunt, wat een positieve structurele ontwikkeling alleen maar ten goede komt. De mensen hebben het gezellig, de kans om je buurtgenoten te leren kennen, vriendschappen ontstaan en een beetje extra warmte voor de komende kerstdagen is natuurlijk altijd welkom. Niet voor niets staat er onder het logo van RestoVanHarte “het recept voor een betere buurt” !

Foto’s en video door Wim Mecksenaar: https://www.youtube.com/watch?v=T_57bktQLKU