Happy Bincky BOSZ organiseert op Sint Maarten (de 11de van de 11de) een lampionnenoptocht in de wijk Steenvoorde Zuid. De kinderen kunnen van 16.00 tot 17.00 uur een lampion komen beschilderen in het wijkcentrum Stervoorde aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1.

Als dat klaar is gaan ze een mandarijntje en een appeltje eten. Om 17.15 uur gaan we via het zebrapad van de Sir Winston Churchilllaan naar de overkant van de Dr. H.J. van Mooklaan om naar de Petrusschool te lopen. Daar sluiten we ons aan bij de kinderen van de Petrusschool en de BSO om gezamenlijk een wandeling te gaan maken.

Na afloop (18.00 uur) branden de vuurkorven en is er voor iedereen een broodje knakworst (halal) en chocolademelk. Daarna mogen de kinderen een sterretje aansteken bij het vuur. Omdat het al donker is moeten de kinderen onder begeleiding zijn van een volwassene. Wij zijn heel blij dat we voor deze tocht sponsors hebben gevonden om ons te helpen. Coƶperatie DELA zorgt voor de lampionnen en stokjes, Plus Jongenotter op de Prinses Irenelaan zorgt voor de mandarijntjes, Braam Assurantie en Advies zorgt voor de appeltjes en ONB Networks zorgt voor het hout voor de vuurkorven. Maar dat de appeltjes en mandarijntjes niet alles is wat uitgedeeld gaat worden merken de kinderen vanzelf wel.