In het Winkelcentrum In de Bogaard was er een Halloween-spektakel te beleven. De winkels waren open en met de magische en griezelige acts kon men shoppen en griezelen tussen 18.00 en 22.00 uur.

Op het bomenplein stond een podium waar om het uur een vampiergoochelshow te zien was. Tijdens deze show, voor jong en oud, bracht de Magician een spannende Goochelshow. Haren werden in brand gestoken, handen afgehakt en vlijmscherpe messen opgegeten. Spanning van begin tot eind……….!


Verder werden op het Bogaardplein vuur- en lichtshows verzorgd door Lights in Motion. Lights in Motion verzorgt baanbrekende shows op het gebied van dans en entertainment met vuur en licht en hebben in het verleden opgetreden op onder andere Defqon1, Qlimax, Emporium en Hollands Got Talent. Zij boden een adembenemend schouwspel waar de ‘vonken’ vanaf vlogen en zorgden gegarandeerd voor een steeds terugkerend WOW-effect!

In de Prinsenpassage waren er elk uur dansoptredens van de Rijswijkse dansgroepen van Just Dance. En in de Sterpassage (tegenover Moon) kon je je laten schminken door Schminck City. Als je voorzien was van griezelige schmink of wonden, kon je een griezelige foto bij het Halloween Selfie Point laten maken.

Foto’s: Wim Mecksenaar