Op vrijdag 29 september ontvangt het Best Western Plus Grand Winston Hagenaar John van Zweden, de oud-eigenaar van Swansea City Football Club. De club die van de laagste klassen in het Engelse voetbal opklom tot de Premier League. Mede aan hem was het te danken dat het verhaal van Swansea City van een nachtmerrie werd omgezet in een sprookje. Een sprookje dat nog steeds voortduurt voor de club. Van Zweden zelf houdt van het contact met voetballiefhebbers in de Haagse regio. Dat is ook de reden dat ‘Haagse John’ maar al te graag in Rijswijk komt vertellen over zijn markante leven.

Een Haagse volksjongen die van supporter opklom tot mede-eigenaar van Swansea City. Van Zweden vertelt in het Best Western Plus Grand Winston over het avontuur dat hem van Haagse straatschoffie bracht tot mede-eigenaar van een voetbalclub in de Premier League waar de grootste voetbalsterren spelen. In Den Haag was hij al ‘wereldberoemd’ als ongekroonde Haagse behangkoning.

Luister naar de verhalen van John van Zweden over ADO Den Haag, Swansea, rollen behang en zijn biografie. Goed voor enkele uren luisterplezier door de ‘Pietje Bell’ van het professionele voetbal, Hagenees in hart en nieren: John van Zweden.

Aansluitend op de lezing is er een derde helft met livemuziek met ‘The Hot Three’. Kijk voor meer informatie op onderstaande aankondiging of ga naar: www.johnvanzweden.eu

Foto: copyright John van Zweden