Het weekeinde van 17 en 18 februari staat in de agenda van Marcel Bogaart van La Playa dik onderstreept. Dan wordt er in zijn Indoor Sports & Events Center namelijk de vijfde padelbaan officieel geopend. Dat gebeurt tijdens het groots opgezette NPB 100 toernooi aan de Cobbenhagenstraat.

Padel is hot! Dat kan ook zeker gezegd worden van het Rijswijkse La Playa, waar in de korte tijd dat het bestaat, al diverse grote toernooien hebben plaatsgevonden. Het gaat zo goed met de nieuwe sport in Rijswijk, dat eigenaar Marcel Bogaart een vijfde padelbaan aanlegt in zijn La Playa. Bijzonder bij deze baan is de vrije uitloopruimte er omheen die door spelers gebruikt kan worden bij ultieme en spectaculaire reddingspogingen.

Op zaterdag 17 februari wordt de nieuwe baan officieel in gebruik genomen op de openingsdag van het NPB 100 toernooi waar spelers naast prijzen ook punten kunnen verdienen voor de nationale ranking. Er wordt gespeeld in 4 heren categorie├źn en 2 bij de vrouwen. De organisatie zorgt ervoor dat iedereen minimaal 2 wedstrijden speelt. Voor mensen die van ver komen, heeft de organisatie een deal gesloten met hotel Best Western Grand Winston dat op loopafstand ligt.