Als lid van de bibliotheek kunt u jaarlijks gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan uw persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma. Als extra bonus krijgt u elke maand van de bibliotheek een korte cursus cadeau.

Deze online cursussen worden aangeboden aan de leden van de openbare bibliotheek in heel Nederland. Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kunt u tussen november 2016 en november 2017 gratis twee online cursussen kiezen. Als bonus krijgt u iedere maand een korte cursus cadeau. De cursussen bestaan uit een aantrekkelijke mix van tekst en veel videomateriaal.

Er zijn cursussen beschikbaar in vijf verschillende rubrieken: vrije tijd, persoonlijke ontwikkeling, computer en nieuwe media, gezondheid en opvoeding en talen. Sommige cursussen worden afgesloten met een toets. Na het succesvol behalen van deze toets ontvangt u een certificaat. De cursussen hebben het CEDEO keurmerk. Cedeo is een onafhankelijke organisatie die opleidingen certificeert. Zo weet zeker dat u een cursus van goede kwaliteit hebt gekozen.

Al de cursussen volgt u online. In uw eigen tijd en tempo. Bent u gestopt en wilt u weer verdergaan waar u was gebleven? U vindt uw cursus terug in uw persoonlijke cursusomgeving.

Meer informatie over en aanmelden voor de cursussen: www.bibliotheek.nl/cursussen.