Welzijn Rijswijk staat ook dit jaar op zaterdag 9 september op de informatiemarkt van het Strandwalfestival. De kraam staat schuin tegenover Onderwatershof.

Rijswijkers met een goed idee om Rijswijk nog toffer te maken moeten de stand van Welzijn Rijswijk ook niet overslaan. Dit jaar kunt u misschien uw gedroomde idee werkelijkheid laten worden door mee te doen aan onze ‘Goed idee doe er wat mee’ actie. Een jury bestaande uit medewerkers van de gemeente Rijswijk en Welzijn Rijswijk beloont degene met het beste idee met €500 budget én ondersteuning van Welzijn Rijswijk.

Verder kunt u kennis maken met enkele medewerkers van Welzijn Rijswijk. Zij kunnen u voorzien van veel informatie. Hiernaast worden er vanuit de stand enkele demonstraties van sommige activiteiten gegeven. Zo kunt u van 13:00 tot 14:30 uur uw kleding laten oppimpen of stylen door onze docent van de naaicursus en/of van 15:00 tot 17:00 uur uw kapotte spullen door een vrijwilliger van het Repair Café laten repareren.

Kortom, genoeg te zien en te doen dus kom op 9 september langs! Voor meer informatie over de ’Goed idee doe er wat mee’ actie kunt u contact opnemen met Dennis Bodano op telefoon 06- 445 59 059.