Omdat parkeren in de avond tegenwoordig aan de Haagweg redelijk problematisch is, werd er dit jaar voor de jaarlijkse borrel uitgeweken naar het gastvrije Savarin. Dat pakte goed uit en dat vraagt dan ook om een vervolg!

Bekende coryfeeën druppelen binnen. Er worden handen geschud. Gezoend. Gelachen. We zien veel makelaars, medewerkers van woningcorporaties en ook zijn er netwerkende medewerkers van de coöperatieve bank aanwezig. Gastheer Patrick van Zuiden is zichtbaar in zijn nopjes.

Alex Blomaard, partner bij Caminada Notarissen klimt op een houten kistje. “Dit wordt leuk” fluistert Babette van der Pols directeur van het bedrijf Vastgoedsplitsen me toe. Het is duidelijk dat zij vorig jaar ook van de partij was. En inderdaad, de beste man heeft een natuurlijke gave. De genodigden luisteren geboeid naar de hilarische openingsspeech. Het gaat gelukkig economisch weer goed met de meeste ondernemers. Aansluitend wordt het buffet geopend.

caminada-3

De overige notarissen bij Caminada zijn Michiel Kouwenhoven, John Roozeboom, Astrid van Steenderen en Edith Voskamp. Het kantoor is niet alleen bekend in Rijswijk en omstreken, maar behoort al jaren tot “één van de grotere kantoren van Nederland”

Wat opvalt is dat veel medewerkers al lange tijd bij Caminada Notarissen werken. We spreken de Rijswijkse Joke Eijs (l), al 25 jaar secretaresse van Alex Blomaard en Desiree Hekstra (r), ruim 21 jaar werkzaam op de afdeling ondernemingsrecht. Terwijl de foto gemaakt wordt, springt John Roozeboom voor de camera. “Tsja, het is gewoon heel leuk om hier te werken. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd” aldus een enthousiaste Joke.

caminada-2

En de traditie van het houten kistje? Die houden we erin.