Op zaterdag 5 november is het tijd voor de Glow in the Dark zwemdisco. Vanaf 19:00 tot 21.30 zal het zwembad De Schilp in Rijswijk worden omgetoverd tot zwemdiscotheek met muziek en lichteffecten.

Alle kinderen tot en met twaalf jaar uit Rijswijk en omgeving zijn uitgenodigd om op de muziek van DJ Axel en DJ Bas te komen zwemmen en dansen. Iedereen krijgt van ons een glow in the dark armband wat voor een super sfeer zal zorgen.

De entree voor de zwemdisco is €7,50 inclusief een hapje en drankje (met ooievaarspas 50% korting). Tijdens de avond kan je boven en onderwater op de foto bij de fotograaf en de foto’s zijn terug te vinden op www.zwemdisco.com

Als ouder bent u ook van harte welkom in de zwemdiscotheek. Op het moment dat u mee gaat zwemmen betaalt u het zwemdisco tarief. Wilt u vanaf de kant uw kind in de gaten houden dan kan dit vanuit de horeca onder het genot van een hapje en drankje.

Meer informatie en een agenda van de zwemdisco zijn te vinden op www.zwemdisco.com. Voor alle nieuwtjes en winacties volg zwemdisco via de social media op facebook, instagram en snapchat.