De politie Leidschendam-Voorburg is op zoek naar een vrouw die alsnog de kans krijgt om zich te melden. Op vrijdag 2 februari 2018, omstreeks 17.05 uur, werd een buschauffeur van Connexxion meerdere keren met de dood bedreigd door een vrouw die kwaad werd omdat ze niet met cashgeld kon betalen. In de bus bedreigde de vrouw ook medepassagiers. Het kan zijn dat ook inwoners van Rijswijk getuige zijn geweest van deze doodsbedreiging.

De vrouw stapte op lijn 45 richting Den Haag Centraal bij de halte Damlaan te Leidschendam. De vrouw had naast een kinderwagen waar twee kleine kinderen(jongens) inzaten ook nog een klein kindje (meisje) bij zich.

De vrouw had het volgende signalement:
Nederlandse afkomst
1.70 lang
28 jaar
Licht getint gelaat
Pinnig gezicht
Zwart lang haar, slag en blonde highlights
Tatoeage (duim,wijsvinger) spin/krab
Strakke broek kleur onbekend

Heeft u een idee om wie het gaat meld dit via 09008844 en vraag naar de afdeling VVC van bureau Leidschendam-Voorburg, stuur een inbox bericht via FB, of meld het via ‘meld misdaad anoniem’.
Bent u misschien de vrouw om wie het gaat, dan verzoeken wij u om zich zelf te melden. De politie heeft camerabeelden van het incident veilig gesteld.
De vrouw is uiteindelijk uitgestapt en weggelopen richting de witte arbeiderswoningen op de J.S.Bachlaan te Leidschendam.

Bron: Politie Leidschendam-Voorburg.