De Rijswijkse mantelzorgers werden in zomerse Afrikaanse stijl op de Herberg Vlietzigt aan de Vliet ontvangen. Mantelzorg Welzijn Rijswijk en de Rijswijkse wethouder Björn Lugthart verrichtten drummend binnenlopend de officiële opening, het Mantelzorg-feest kon beginnen.

De mantelzorgers werden verwend met een hapje en een drankje, terwijl ze genoten van een djembé-optreden, een Afrikaanse modeshow (Africa Fashion) en als afsluiter een spetterend optreden van Gospel-koor Music my Style.

Ook werd er druk gebruik gemaakt om een voor die middag passende professionele foto, met als verrassing een Afrikaanse achtergrond, te laten maken. De seniorenadviseur, was ook aanwezig om de eventuele vragen te beantwoorden.

Het was duidelijk te zien dat de vele mantelzorgers de weg naar de rustieke Herberg Vlietzigt met de langs de Vliet aanwezige gemeentelijke borden “Vlietzicht bereikbaar” makkelijk hadden weten te vinden. Lonneke Hofmeester ( Welzijn Rijswijk ) en de overige mantelzorgconsulenten konden terugkijken op een geslaagde middag.

Kijk naar de foto’s, maar ook naar het filmpje gemaakt door Wim Mecksenaar: https://www.youtube.com/watch?v=0yTd-P1hrKk