In Broodje du Chef waren ruim 30 ondernemers aanwezig om te genieten van een heerlijk ontbijt geserveerd door het allervriendelijkste personeel van het établissement  op de hoek van de Kerkstraat en de Emmastraat.

Het bestuur van de winkeliersvereniging had het figuurlijke podium ingericht voor enkele sprekers. Onder meer werd er gesproken over de Hofpas, een initiatief van Florence en De Volharding waarbij hoffelijkheid een belangrijk gegeven is.

christmas-dickens-2

Maar de meeste ruimte werd gegeven aan het bekendmaken van alle plannen rond de Dickens Shopping Night, waarbij de ondernemers gevraagd werd een rol te spelen in het bekendmaken van dit geweldige festijn, maar ook werd hen gevraagd om alle ondernemers die niet aanwezig waren bij het ontbijt, te betrekken bij deze ‘shopping night’ die zijn weerga niet kent in de regio en ver daarbuiten.  Het belooft een nog mooier spektakel te worden dan het voorgaande jaar.

De broodjes waren heerlijk, net als de koffie, maar de ondernemers gingen klokslag 9 uur weer aan het werk met onder hun armen folders en posters over het Dickens Feest in Winkelcentrum Oud-Rijswijk.

ontbijt

Wij zijn er vrijdag 16 december van 16.00 uur tot 21.00 uur bij… u ook?