Op dit moment zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar voor de nieuwjaarsvoorstelling op 10 januari 2018. Na 26 december zijn er weer kaarten verkrijgbaar.

Met een gevarieerde theatervoorstelling in de Rijswijkse Schouwburg van talenten van Trias, Centrum voor de Kunsten, het Rijswijks Jeugdtheater en Balletstudio Karin den Os luidt het college van burgemeester en wethouders op woensdag 10 januari 2018 het nieuwe jaar in.

De voorstelling van vorig jaar was een groot succes, reden voor de 4e editie van “De Glans van Rijswijk”, een voorstelling voor inwoners en genodigden.

Voor het bijwonen van de theatervoorstelling (aanvang 19:15 uur; Schouwburg open vanaf 19.00 uur) heeft u een entreekaart nodig. Voor de receptie, die om 20:30 uur begint (tot 22:30 uur), is geen entreekaart nodig. De burgemeester houdt zijn nieuwjaarstoespraak tijdens de receptie (om 20:45 uur).

Kaarten tijdelijk niet meer beschikbaar
Op dit moment zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar bij de kassa van de Rijswijkse Schouwburg. Na 26 december zijn er weer kaarten verkrijgbaar.

Verhinderd?
Heeft u een kaart kunnen bemachtigen, maar bent u toch verhinderd? Lever uw kaart(en) dan in bij de Rijswijkse Schouwburg of bij de receptie in de publiekshal van het Stadhuis (Bogaardplein 15).