Drinkwaterleidingen in de Sir Winston Churchilllaan zijn door veroudering toe aan vervanging. Daarvoor zijn graafwerkzaamheden nodig, in het trottoir en op de rijweg en het fietspad. Die vinden plaats tussen de rotonde Schaapweg en de hoek met de Strijpwetering, aan de even zijde.

De werkzaamheden starten in de week van 1 november. Ze duren naar verwachting tot 16 december 2016. Weersomstandigheden kunnen uiteraard invloed hebben op deze planning.

Drinkwatertoevoer en bereikbaarheid
Bij bewoners aan het genoemde deel van de Sir Winston Churchilllaan moet de drinkwatertoevoer mogelijk één of enkele malen worden onderbroken. Zij worden daarvan minimaal één dag vóór de afsluiting per brief op de hoogte gesteld. Wie vanwege bedrijfsvoering eerder op de hoogte gesteld wil worden, kan dit aangeven bij de projectleider (zie hieronder).
Bij de werkzaamheden wordt mogelijk het trottoir opengebroken. Alle betreffende huizen blijven natuurlijk bereikbaar. Voor wie niet aan de even zijde van dit straatdeel woont, blijft de overlast beperkt tot opbrekingen, verkeershinder en mogelijke onderbrekingen van de waterlevering.

Informatie en vragen
Op www.dunea.nl staan tips over hoe je je kunt voorbereiden op een wateronderbreking. Voor vragen over de uitvoering van de werkzaamheden is bereikbaar:
de heer M. van Zanten (aannemer Van Vulpen), bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 16.00 uur op 06 227 52 934.