De zondagmiddag voor Lokomotief vrouwen 1 is ééntje geworden om niet te veel woorden aan vuil te maken. Landslake Lions stond op het programma en werd een proef voor de Lokomotief om te kijken of de positieve lijn doorgetrokken kon worden. Helaas was er van de vechtlust van afgelopen weekend weinig terug te zien: 75-47.

Al vanaf de eerste minuut laten de Rijswijkse vrouwen spreekwoordelijk “de kaas van het brood eten”. Op het veld was dit terug te zien doordat de verdediging aan alle kanten voorbij werd gelopen. Hiervoor credits voor Landslake Lions, die met snel spel de Rijswijkse verdediging in gatenkaas veranderde. Ook in de aanval slaagde Lokomotief er niet in haar spel op te leggen aan de Landsmeerders, waardoor een achterstand op het bord ontstond die niet meer ingehaald kon worden.

Hopelijk kunnen de dames een voorbeeld nemen aan het Herenteam dat afgelopen weekend – in een bomvolle Van Zweedenzaal – de streekderby van CobraNova heeft gewonnen. Een wedstrijd tegen Katwijk is altijd beladen en een beetje extra steun voor Lokomotief Dames 1 is daarom altijd welkom. Wees dus om 16.00u van harte welkom in de Van Zweedenzaal om Lokomotief Dames 1 aan te moedigen!