Op woensdag 31 januari organiseert Welzijn Rijswijk weer een Wereldkeuken in Wijkcentrum Stervoorde. Vanaf 17.45 uur staan de deuren open aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk.

De Wereldkeuken is een maandelijkse open eettafel (elke laatste woensdag van de maand). Iedereen is welkom, maar er is per keer plaats voor 30 personen. De kosten zijn € 5,00.
We koken gerechten uit verschillende landen, elke maand een ander thema/land. Deze maand staat Afghanistan centraal.

Tijdens de Wereldkeuken maakt u niet alleen kennis met de eetgewoonten van een land, u maakt ook kennis met nieuwe mensen. Dus ook als u het leuk vindt om nieuwe contacten op te doen om uw netwerk te vergroten, dan bent u hier meer dan welkom.

Aanmelden voor de Wereldkeuken:
Vanaf een week van te voren kunt u zich aanmelden, voor 31 januari is dat vanaf woensdag 24 januari, bij de receptie van Welzijn Rijswijk. U kunt ook bellen: telefoon 070 7579200.

Van tevoren organiseert Welzijn Rijswijk iedere maand een kookworkshop voor 6 personen met deelnemers uit verschillende doelgroepen. Deze koks koken vervolgens tijdens de Wereldkeuken.
Als u een keer wilt deelnemen aan de workshop, dan kunt u bellen met 070-7579200 en vragen naar Lisette Elgershuizen of Nicole van der Spek. De workshop wordt in de week voor de open eettafel gehouden op een maandag- of dinsdagmiddag.