Burgemeester Michel Bezuijen, wethouder Marloes Borsboom, wethouder Björn Lugthart en Marjan van Loon (President-directeur Shell Nederland) hebben op dinsdag 24 oktober officieel de Resto van Harte Rijswijk geopend.

Tussen de gangen door waren er muziekoptredens van het orkest “Kunst voor het volk” en zanger, gitarist en entertainer Alfons Lovink. Iedereen is bij ons van harte welkom, ook als je niet uit de buurt komt. Ons streven is om mensen met verschillende culturele achtergronden in ons Resto te krijgen”, waren de woorden van Resto-manager Ben Lachhab. En mensen die niet snel naar een restaurant gaan vanwege de hoge kosten of mensen die alleen thuis zitten. Ook studenten zijn bij ons van harte welkom. Eenmaal aan tafel met een lekkere maaltijd, ontstaan de prettige gesprekken vanzelf. Daarnaast is het Resto ook een hele gezellige plek om vrijwilligerswerk te doen.

De gemeente ondersteunt de wekelijkse Resto vanuit het innovatieproject Samen 4 Elkaar, omdat hierdoor de sociale samenhang in Rijswijk verbetert. Shell draagt ook een steentje bij.
De beveiligers van Shell sponsoren de Resto met een donatie ter waarde van 20 jaar gevonden voorwerpen op het hoofdkantoor in Den Haag. Ook hielpen de beveiligers tijdens de opening mee in de keuken.

Iedereen is bij ons van harte welkom

De Resto is elke dinsdag vanaf 17.30 uur geopend aan de Burgemeester Elsenlaan 321 in Rijswijk, het diner start om 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Resto VanHarte Rijswijk wordt mede mogelijk gemaakt door Shell en de gemeente Rijswijk. Doe mee!

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk dat voldoening schept? Kom langs of geef je op bij Restomanager Ben Lachhab, [email protected], tel 06 4661 4025 of kijk op www.restovanharte.nl/vrijwilliger

De foto’s en het volgende filmpje zijn gemaakt door Wim Mecksenaar: https://www.youtube.com/watch?v=1gsiKzeP164&t=5s