Bewonersorganisatie Muziekbuurt (BOMB) Rijswijk houdt zaterdagavond 9 december een feestelijke avond voor alle bewoners van deze wijk. De avond zal plaatsvinden van 19.00 uur – 22.30 uur in de recreatieruimte van flat Molenvoorde aan de Clavecimbellaan 195-525.

De koffie en het eerste drankje wordt u gratis aangeboden door onze bewonersorganisatie. Ook is er muziek voor deze avond geregeld zodat iedereen in een ontspannen sfeer met zijn medeburen uit de wijk kan kennis maken.

De Muziekbuurt is een fijne wijk om te wonen met veel groen en de bewonersorganisatie wil graag met meer mensen uit de wijk samen werken om dit zo te houden. Het Wilhelminapark zal vanaf 2018 flink opgeknapt gaan worden door de gemeente en hier willen wij graag bij betrokken zijn. Omdat in 2018 ook de nieuwe sporthal aan de Burgemeester Elsenlaan open zal gaan, kan de gemeente eindelijk wat met het Waldhoornplein gaan doen. Als bewonersorganisatie wil het hier graag bij betrokken zijn. Ook wil de bewonersorganisatie in 2018 een aantal leuke activiteiten voor de Muziekbuurt organiseren. Om dit te realiseren is men nog wel op zoek naar een aantal actieve bewoners uit de Muziekbuurt die ons hierbij willen helpen.

Wilt u deze avond bijwonen, graag aanmelding per mail ([email protected]) of u mag zich telefonisch opgeven voor deze avond bij Wil Visser van Reformdrogist de Regenboog in Rijswijk (070-3938181 /alleen overdag