De Rijswijkse fotoclub F70 houdt van 7 tot 31 januari haar jaarlijkse expositie bij de Kunstuitleen in de bibliotheek in Rijswijk.


Het getoonde werk is voornamelijk van ‘de Verdieping’. Dit is een aantal fotografen binnen F70 die in kleine groepen aan verschillende thema’s werken. Verder zijn er ook foto’s te zien van andere leden van F70.


De opening van de expositie is op 7 januari om 14:00 uur door Peter van Zetten. Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u de foto’s bewonderen en praten met de fotografen.

F70
De expositie van F70 is een goede mogelijkheid om met het werk en de doelstelling van Fotoclub F70 kennis te maken! Al ruim 50 jaar is Fotoclub F70 een begrip in Rijswijk. F70 is een gezellige, enthousiaste club, die zich tot doel stelt de fotografiehobby te verbreden en te verdiepen.

Laagdrempelig
F70 is een laagdrempelige en sociale fotoclub, die zich richt op digitale fotografie. Niet alleen de beginnende amateurfotograaf maar ook de gevorderde fotograaf is van harte welkom bij F70. Elke dinsdagavond is de vaste, goedbezochte clubavond in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101 in Rijswijk.

De expositie te zien tijdens de openingsuren van de bibliotheek. De toegang is gratis.