In de theaterzaal van “de Bibliotheek aan de Vliet”, gevestigd aan het Eisenhowerplein 101 in Rijswijk, staat de jaarlijkse expositie van Fotoclub F70 gepland. De expositie wordt geopend op zaterdag 9 januari 2016 om 14.00 uur.

“F-70” is de naam van een fotoclub, die in Rijswijk onderdak heeft in de bibliotheek op het General Eisenhouwerplein 101. De vaste bijeenkomsten zijn altijd op de dinsdagavonden van 20.00 uur tot 22.30 uur.

Fotocompetities en fotobesprekingen
Tijdens een aantal van deze avonden worden fotocompetities gehouden. De thema’s verschillen per jaar. Dit jaar zijn de thema’s: zwart-wit, abstract, mens/portret en natuur. Naast deze competities zijn er over het jaar verspreid ook verschillende fotobesprekingen. Op deze avonden worden foto’s door een ervaren lid besproken en krijgt de maker feedback van de bespreker en van de zaal.

Lezingen
De overige avonden worden besteed aan lezingen, demonstraties, presentaties door eigen leden of daartoe uitgenodigde gastdeskundigen.

Exposities
Jaarlijks houdt “F-70” op verschillende locaties exposities, waaraan elk lid mag deelnemen. Om de eenheid in de presentatie te bewaren moet wel gebruik worden gemaakt van de lijsten van de vereniging, tenzij men zelf over identieke lijsten beschikt.