Het leven van de 11-jarige Cindy-Jane Kramer is de laatste weken behoorlijk veranderd. Maandag danste zij, samen met drie andere kinderen, met Justin Bieber op het podium in Hamburg. Een ervaring om nooit te vergeten voor het Haagse meisje dat bij het Rijswijks Trias zangles krijgt en op de Rijswijkse basisschool Kronenburgh in groep 8 zit. Afgelopen zomer stond Cindy-Jane nog op het jeugdpodium van het Strandwalfestival.

Na maandag met Justin Bieber opgetreden te hebben in Hamburg was er een dag later natuurlijk veel te vertellen op school. “Vandaag ben ik gelijk vanuit Hamburg naar school gegaan. ik kon niet wachten in het aan mijn klasgenoten te vertellen. Ik vertelde hen hoe leuke het was dat ik VIP was en Justin van heel dichtbij mocht zien en natuurlijk dat ik mocht dansen en een knuffel van hem kreeg. Ik heb niet met hem kunnen spreken, want helaas zijn ze strenger geworden. Ze hebben alle ‘meet en greets’ afgeschaft omdat een paar fans in het verleden niet zo aardig waren. Ik ben al fan vanaf dat ik 3 jaar oud was. Alles was geweldig. Ik kreeg toevallig vandaag een instagram bericht van een oud-klasgenote en ze zei daarin: ‘Weet je nog vroeger in de klas toen was je al een groot fan en nu dans je op het podium met hem.”

cindy-jane-3

Dromen
“Ik zing zelf en dans al echt vanaf dat ik heel erg klein was. Na zijn show weet ik zeker dat ik dit later ook wil. Momenteel zit ik bij Trias en krijg daar zangles van Robin Brock. Het optreden met Justin smaakt naar meer. Hier heb ik vroeger alleen van kunnen dromen. En nu gebeurt het echt. Buiten het concert stonden al mensen voor me in de rij of ik voor ze kon zingen. Ook leuk is de aandacht van de media. TV West is op school geweest en ik heb RTL Boulevard, RTL Live, FunX en Shownieuws aan de lijn gehad. En ook Den Haag FM. Nu hoef ik nergens meer heen, dus kan even wat rust nemen. Heb vannacht niet veel geslapen.“

cindy-jane-2 Cindy-Jane met danseres Aubree Storm, een bekende danseres in Amerika en onderdeel van de show van Justin Bieber.

Rijswijk
“Ik ben voor mijn school en het zingen vaak in Rijswijk. Ik woon op de grens van Den Haag en Rijswijk. Vind Rijswijk ook leuk en gezellig. Veel vriendinnen van mij wonen in Rijswijk. Met Robin Brock heb ik bij Trias een goede leraar. Waar ik het talent van heb? Mijn moeder heeft eigenlijk een mooie stem maar is heel verlegen. Mijn opa en mijn zus kunnen ook goed zingen.”

Aan zingen kwam ze niet toe naast Justin Bieber, maar ze was wel duidelijk een van de favorieten van het publiek door haar danskunsten. Ze kreeg na afloop nog een extra hug van de jonge popster.

Cindy-Jane staat links op het voorste podium met Justin Bieber. https://www.youtube.com/watch?v=Ev98G_KLQSo