In de zaterdag Tweede Klasse C heeft debutant Te Werve de eerste periodetitel binnengesleept. Het elftal van trainer Huib van Oostrom Soede won zaterdag moeizaam met 2-1 van Valken’68 door een late treffer van Jahrizino Valentijn. De eerste treffer van de Rijswijkers kwam op naam van Azief Jahangir.

De opmars van de voetballers van Te Werve lijkt voort te duren sinds Huib van Oostrom Soede aan het roer is bij Te Werve. Als debutant de eerste periodetitel binnenhalen is een behoorlijke prestatie. Het achtste competitieduel was geen gemakkelijke. In de eerste helft werd er niet gescoord door beide elftallen ondanks enkele goede mogelijkheden van de Rijswijkers. Periodetitel concurrent RCL stond bij Kethel Spaland al voor zodat Te Werve een zege nodig had om de periodetitel ook daadwerkelijk te pakken.

Een vroege treffer van Azief Jahangir in de tweede helft leek ervoor te gaan zorgen dat er een Rijswijks feestje gebouwd kon worden. Maar de tegenstander deed direct wat terug en werden de toeschouwers heel even stil. Zou het dan toch nog mis gaan? Van OostromSoede had een gelukkige hand van wisselen want invallers Karam Boukhari (nam de hoekschop) en Jahrizino Valentijn (kopte de bal hard in het doel) zorgden voor de 2-1 en een Rijswijks feestje.